DE STORE FJORDE 

6 dages rundrejse i Norge

Besøg den smukke Geirangerfjord, som er kåret som verdens bedste rejsemål samt Sognefjorden - også kaldet for ’fjordenes majestætiske konge’. Turen er krydret med imponerende vandfald og vidstrakte højfjelde med snedækkede tinder. Her oplever I det rigtige Norge i jeres egen bil.

 

1. dag: Ankomst til Norge (Larvik-Noresund 172 km)

Turen starter i fjeldområdet Norefjell i Noresund, som ligger ca. 2,5 time fra Larvik. Området er om vinteren et kendt skiområde, og om sommeren er det forvandlet til en lille naturperle.

2. dag: Norefjell-Beitostølen (179 km)

Turen fortsætter igennem Hallingdal til Gol. Besøg evt. HallingGlas, hvor I kan lave jeres eget kunsthåndværk i glas eller Gordarrike Middelalderpark med Gol Stavkirke. Videre til Beitostølen hvor I overnatter på turens 2. nat.

3. dag: Beitostølen-Geiranger (207 km)

Dagens tur går over den hyggelige by Lom med en berømt stavkirke fra slutningen af 1100-tallet.
I har også mulighed for en afstikker til Jontunheimen Nationalpark med Norges højeste fjeld Galdhøpiggen på 2.469 m. Ad en snoet vej ned til Geiranger by kommer I frem til dagens mål i bunden af den fantastiske Geirangerfjord, som er kendt som en af verdens smukkeste fjorde.

4. dag: Geiranger-Sogndal (214 km)

I dag går turen igen sydover. Lige syd for Geiranger er der mulighed for at tage en afstikker op til udsigtspunktet Dalsnibba, hvorfra man i klart vejr har en enestående udsigt. Videre forbi Skei til Sogndal ved den majestætiske Sognefjord.

5. dag: Sogndal-Geilo (168 km)

Dagen starter med en 10 minutters fjordsejlads, hvor I krydser Sognefjorden, før I skal køre gennem den 24,5 km lange Lærdalstunnel. I Aurland kan I gøre en afstikker til Flåm og tage med toget Flåmbanen til Myrdal. En smuk tur der tager 2 timer. Eller I kan køre direkte fra Aurlandsdalen til Geilo, hvor turens sidste overnatning finder sted.
 

6. dag: Hjemrejse (Geilo-Larvik 254 km)

Individuel hjemrejse via Larvik med COLOR LINE.
Gå til Color Line>>>

6 DAGE, 5 OVERNATNINGER  

  • 1 overnatning med halvpension i Noresund 
  • 1 overnatning med halvpension i Beitostølen
  • 1 overnatning med halvpension i Geiranger
  • 1 overnatning med halvpension i Sogndal 
  • 1 overnatning med halvpension i Geilo


PRISER

Fra DKK 4.795,- pr. person
Incl. overfart tur/retur


PRAKTISKE OPLYSNINGER

Turen tilbydes med forbehold for ledig hotelkapacitet i de tilbudte byer. I modsat fald vil der blive tilbudt alternativ hotelovernatning i samme priskategori.

RESERVATION

Bestil turen på www.colorline.dk eller telefon 99 56 19 00
Lom Stavkirke / Hanne Mikkelsen