SMUTTUR TIL SYDSVERIGE 

6 dages rundrejse Sverige

Sverige er et stort land, men det kan sagtens opleves i små bidder. Denne tur byder på lidt af hvert - Sveriges største sø Vänern på tæt hold, idylliske byer og skøn natur, og ikke mindst Smålands berømte glaskunst. 

 

1. dag: Vänersborg

Oplev den lille idylliske by Vänersborg, som ligger ved Sveriges største sø "Vänern". Her finder I hyggelige små butikker og caféer side om side i gågaderne. I bor på Quality Hotel Vänersborg el. lign, som ligger ved sydspidsen af "Vänern". 


2. dag: Vänersborg-Karlstad (162 km, 2 timer)

Dagens rute går langs vestbredden af Vänern – gennem flot natur og små idylliske byer. Målet er Karlstad, som ligger i toppen af Vänern. Overnatning på Clarion Hotel Plaza el. lign, som ligger centralt.


3. dag: Karlstad-Linköping (213 km, 2 timer 50 min)

I dag går turen til Linköping via Örebro. Gør evt. stop i Örebro og besøg Örebro slot, hvis oprindelse stammer helt tilbage fra det 13. århundrede. I 1560 blev det genopbygget og igennem tiderne er det blevet brugt som fængsel, militærbase samt kongeligt slot. I kan også vælge at køre direkte mod Linköping. Overnatning på Quality Hotel Ekoxen el. lign.


4. dag: Linköping

Brug dagen på at opleve lidt af Götakanalen. Et godt udgangspunkt er ved Bergs Slusser, 10 km. nord for Linköping. Overnatning på Quality Hotel Ekoxen el. lign.


5. dag: Linköping-Växjö (219 km, 2 timer 50 min)

Sidste stræk på turen går ned gennem det idylliske Småland til Växjö. Området er kendt for glaskunst som Kosta Boda og Orrefors. I Växjö ligger glasmuseet Smålands Museum. Det store, flotte museum har udstillinger om hele regionens historie og glasproduktionen siden 1500-tallet. I Växjö finder I også Utvandrarnas Hus, hvor der fortælles om den store udvandring fra Småland til Amerika. Overnatning på Quality Royal Corner el. lign.


6. dag: Hjemrejse

Individuel hjemrejse fra Växjö.
Bestil tilbud>>>

6 DAGE, 5 OVERNATNINGER

Standardværelse m. bad/toilet inkl. morgenmad

PRIS PR. PERS.
Fra DKK 1.875,-
i dobbeltværelse
Fra DKK 3.305,-
i enkeltværelse

TILLÆG
Fra DKK 1.030,- pr. person
for 4 x aftensmad (ekskl. aftensmad i Karlstad)

AFBESTILLINGSFORSIKRING
6% + 1,1% til staten

REJSEPERIODE

Dagligt i perioden 15.05. – 15.09.18
(andre perioder kan forespørges)

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Mulighed for ekstra overnatninger mod tillæg.

RESERVATION

Bestil rejsen på www.nordictours.dk

Eller ring på 88 32 00 32.
Image Bank Sweden / Jan Simonsson