Vi har brug for stærke iindividualister
- og gode teamplayers
Det giver et optimalt Team - her på MOMU

SÆLGERE / KEY ACCOUNT MANAGERS ELLER TRAVEL CONSULTANTS

NORDIC TOURS er en af Europas dynamiske incoming specialister til de nordiske lande. Vi har et spændende internationalt team i attraktivt kontormiljø midt i Århus. Vi har 38 fastansatte medarbejdere - de fleste på kontoret i Aarhus. Vi er stolte over vore medarbejdere - og sætter en ære i at være en god arbejdsplads! Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Lige nu befinder vi os i en spændende vækstfase og har i løbet af sommeren budt velkommen til hhv. Julia Wagner og Sina Eck. I løbet af efteråret kan det godt tænkes, at der kommer yderligere stillingsopslag. Så hold øje med hjemmesiden - eller skriv gerne uopfordret! 

SÆLGER 
Du er sprogstærk, struktureret og ambitiøs. Du skriver og taler flydende tysk - og gerne hollandsk eller fransk. Engelsk og dansk på højt niveau tager vi som en selvfølge. Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig en god teamplayer. Som Travel Consultant er du parat til at tage ansvar for bookinger, bekræftelser, kundepleje, service og udstedelse af rejsepapirer. Du vil hurtigt blive fortrolig med at udarbejde tilbud til vores professionelle samarbejdspartnere, lave research på specialrejser, nye produkter m.m. 

Hvis du har erfaring fra incoming branchen, vil du hurtigt kunne få ansvar for dine egne Key Accounts og komme til at arbejde som Key Account Manager. Du vil i så fald hurtigt komme til at tage selvstændigt på kundebesøg og messer i udlandet og således kunne etablere samarbejde med nye partnere og være med til at åbne nye markeder.

For alle ansøgere gælder det, at du skal være struktureret, servicemindet og ambitiøs – og gerne have en god portion humor: Derudover går vi efter stærke teamplayers. Kreativitet og produktudvikling er vore kendetegn, så du skal være innovativ og udviklingsorienteret. Vi arbejder til stadighed på at fremme en dynamisk proces og en forandringsparathed, hvor vi udvikler vore medarbejdere – og vore medarbejdere udvikler os. Husk i din ansøgning at begrunde, hvorfor vi lige præcis skal vælge at ansætte dig? Hvad kan du tilføre NORDIC TOURS af nye kompetencer?

Ansøgninger sendes til vice.adm. Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer. 
Ansøgningsfrist: ? det bliver helt op til dig. Eftersom vi ikke p.t. har ledige stillinger slået op, skal du skrive en uopfordret ansøgning. 
 

 

VI ELSKER OGSÅ UOPFORDREDE ANSØGNINGER 

Dygtige og erfarne medarbejdere er vi altid interesserede i. Uanset hvilken afdeling du kunne tænke dig at søge ansættelse i, gælder det, at du som ansøger skal være struktureret, servicemindet og ambitiøs – og gerne have en god portion humor: Derudover går vi efter selvstændige kollegaer, der samtidig er stærke teamplayers. Kreativitet og produktudvikling er vore kendetegn, så du skal være innovativ og udviklingsorienteret. Vi arbejder til stadighed på at fremme en dynamisk proces og en forandringsparathed, hvor vi udvikler vore medarbejdere – og vore medarbejdere udvikler os. Husk i din ansøgning at begrunde, hvorfor vi lige præcis skal vælge at ansætte dig? Hvad kan du tilføre NORDIC TOURS af nye kompetencer?

Elever/Trainees er vi altid interesserede i. Måske er du den talskarpe eller sprogstærke HHX’er som vi er på jagt efter. Du er interesseret i en spændende og grundig uddannelse i rejseliv. I salg kan du komme til at arbejde med bookinger, bekræftelser, udstedelse af rejsepapirer, informationsmateriale, assistere med tilbud m.m. De vigtigste fremmedsprog er her tysk, engelsk, fransk eller hollandsk. Måske er du grafisk anlagt og er god til sociale medier og hjemmesider eller nyhedsbreve? Måske er du skarp til tal - så kan du søge inden for økonomi eller indkøb og i højere grad komme til at arbejde med regnskab, forhandling eller kontrakter. 

Vi ser frem til din uopfordrede ansøgning med angivelse af de allerbedste argumenter for, hvorfor vi skal overveje at ansætte dig og hvilken stilling du ser dig selv i - inden for enten salg, indkøb eller økonomi. Ansøgninger sendes til vice.adm. Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer.