KULTURHOVEDSTAD

Vi har i årets løb arbejdet tæt sammen med VisitAarhus om markedsføring af Aarhus 2017. 


BRASILIEN

NORDIC TOURS var med i den officielle erhvervsdelegation, der i Visit Denmark regi deltog i en "Cool Denmark" marketingkampagne i hhv. Sao Paulo og Rio de Janeiro. Kronsprinsparret var med til at kaste glans over delegationen.

Seu contato em mais de 12 países - na Dinamarca e em nossos países vizinhos - hm@nordictours.dk

STRATEGISK SAMARBEJDE

COLOR LINE i Danmark og NORDIC TOURS har et spændende samarbejde om hotelrundrejser i Fjordnorge. Klik enten på www.colorline.dk eller på www.nordictours.dk for yderligere info samt for booking. Vi tilbyder en række attraktive komplette pakkerejser bestående af hoteller og færger! Den skønneste bilferie du kan tænke dig. 

Nyt domicil fra 1. februar 2018

BREAKING / NYT DOMICIL

Vi ser frem til 1. februar 2018, hvor vi flytter i nye større lokaler i Frichsparken - i grønne og charmerende omgivelser. Vi får opfyldt en lang række ønsker og behov, når vi rykker ind i den fornemme tidligere administrationsbygning i Frichsparken. Vi får først og fremmest mere plads, langt bedre mødefaciliteter, får et større café- og frokostområde til medarbejderne og i det hele taget lysere og langt mere hensigtsmæssige lokaler med masser af lækre lysindfald og højt til loftet. Beliggenheden lige ved Brabrandstien og Aarhus Å bliver helt sikkert attraktiv for de mange cyklende og løbetrænende kollegaer. Og aldrig har det været så nemt at hente den perfekte cappuccino eller latte - Grönes Café ligger i samme bygning! Vi får tilmed vores eget rødmalede tårn i bedste svenske Dalarna-stil. Vi glæder os!
ÅRETS GANG 2017 

Hvad sker der lige nu? Vi glæder os over at vi med succes implementerede nyt IT system sidste år - et system som vi yderligere har udviklet på her i 2017. Derudover har vi en flot sæson 2017 bag os og har fyldt ordrebogen godt op til sæson 2018. 

Vi er en af de absolut førende aktører inden for rejser i de nordiske og baltiske lande samt i England og Skotland, Holland og Tyskland. Sideløbende med dette arbejder vi målrettet med at videreudvikle vore irske destinationer og en række nye spændende Hiking og Biking produkter. Derudover har vi lanceret en række specialiserede temarejser til sommeren 2018. Endelig har vi glædet os over Aarhus' status som Europæisk Kulturhovedstad i år, hvilket har givet masser af ekstra travlhed. I den forbindelse har vi arbejdet tæt sammen med VisitAarhus. 

I år har vi allerede kunnet byde velkommen til nye fantastiske kollegaer - Ulrik Nielsen, Julia Wagner Dearman, Sina Eck og senest Helene Berchtold. Vi er i gang med yderligere samtaler med henblik på yderligere 2-3 ansættelser inden næste sæson.  
 

RDA Köln 2017 med nyt messelook