STRATEGISK SAMARBEJDE

COLOR LINE i Danmark og NORDIC TOURS har et spændende samarbejde om hotelrundrejser i Fjordnorge. Klik enten på www.colorline.dk eller på www.nordictours.dk for yderligere info samt for booking. Vi tilbyder en række attraktive komplette pakkerejser bestående af hoteller og færger! Den skønneste bilferie du kan tænke dig. 


KULTURHOVEDSTAD

Vi har indgået tæt samarbejde med VisitAarhus om markedsføring af Aarhus 2017. BRASILIEN

NORDIC TOURS var med i den officielle erhvervsdelegation, der i Visit Denmark regi deltog i en "Cool Denmark" marketingkampagne i hhv. Sao Paulo og Rio de Janeiro. Kronsprinsparret var med til at kaste glans over delegationen.

Seu contato em mais de 12 países - na Dinamarca e em nossos países vizinhos - hm@nordictours.dk

AKTUELLE NYHEDER

Hvad sker der lige nu? Vi glæder os over at vi med succes implementerede nyt IT system sidste år, hvilket vi for alvor nyder godt af her i sæson 2017. Derudover fokuserer vi på sikker afvikling af indeværende sæson og er vi i fuld gang med at fylde i ordrebogen til sæson 2018. 

Vi er en af de absolut førende aktører inden for rejser i de nordiske og baltiske lande samt i England og Skotland, Holland og Tyskland. Sideløbende med dette arbejder vi målrettet med at videreudvikle vore irske destinationer og en række nye spændende Hiking og Biking produkter. Derudover har vi lanceret en række specialiserede temarejser til sommeren 2018. Endelig nyder vi også, at Aarhus er Europæisk Kulturhovedstad i år, hvilket har givet masser af ekstra travlhed. I den forbindelse har vi indgået et nærmere samarbejde med VisitAarhus. 

I år har vi allerede kunnet byde velkommen til nye fantastiske kollegaer - Ulrik Nielsen, Julia Wagner Dearman og senest Sina Eck. Og vi får helt sikkert brug for flere i løbet af efteråret.  
 

RDA Köln 2017 med nyt messelook