Frokost i Café Moose
Nye lækre lokaler - her er det Nordlys

STRATEGISK SAMARBEJDE

COLOR LINE i Danmark og NORDIC TOURS har et spændende samarbejde om hotelrundrejser i Fjordnorge. Klik enten på www.colorline.dk eller på www.nordictours.dk for yderligere info samt for booking. Vi tilbyder en række attraktive komplette pakkerejser bestående af hoteller og færger! Den skønneste bilferie du kan tænke dig. 


KULTURHOVEDSTAD

I kulturhovedstadsåret havde vi et fint tæt samarbejde med VisitAarhus om markedsføring af Aarhus 2017. 


Nyt domicil fra 1. februar 2018

NYT DOMICIL

Der er allerede gået flere måneder siden vi indtog vores flotte nye lokaler i Frichsparken - i grønne og charmerende omgivelser. Vi har fået opfyldt en lang række ønsker og behov ved at rykke ind i den fornemme administrationsbygning i Frichsparken. Vi har først og fremmest fået mere plads, langt bedre mødefaciliteter og et lækkert café- og frokostområde til medarbejderne. I det hele taget har vi fået moderne og spændende lokaler - masser af lækre lysindfald og højt til loftet. Beliggenheden lige ved Brabrandstien og Aarhus Å er attraktiv for de mange cyklende og løbetrænende kollegaer. Og aldrig har det været så nemt at hente den perfekte cappuccino eller latte - Grönes Café ligger i samme bygning! Vi har tilmed fået vores eget rødmalede tårn i bedste svenske Dalarna-stil. 


ÅRETS GANG 

Hvad sker der lige nu? Vi er i fuld gang med sæson 2018 - og er godt i gang med at fylde ordrebogen op til sæson 2019. 

2016 var det år hvor vi med succes implementerede nyt IT system.
2017 var det år hvor vi nåede vores hidtil flotteste omsætning.
2018 var det år hvor vi flyttede domicil og langt om længe fik den plads vi har manglet de sidste 3-4 år. 

Sideløbende med alle disse milestones har vi målrettet videreudviklet vore irske destinationer og en række nye spændende Hiking og Biking produkter. Senest har vi lanceret en række attraktive nyheder omkring Destination Danmark til sommeren 2019. Samtidig har vi budt velkommen til den første af vores nye kollagaer. 
 

RDA Köln 2017 med nyt messelook