Vi har brug for stærke individualister....
..og gode teamplayers
Sammen er vi et stærkt team!
SÆLGERE / KEY ACCOUNT MANAGERS ELLER TRAVEL CONSULTANTS


NORDIC TOURS er en af Europas største incoming specialister til de nordiske lande. Vi har et spændende internationalt team i attraktivt kontormiljø midt i Århus. Vi har 35 fastansatte medarbejdere - de fleste på kontoret i Aarhus. Vi er stolte over vore medarbejdere - og sætter en ære i at være en god arbejdsplads! Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Lige nu befinder vi os i en spændende vækstfase og har i løbet af sommeren kunnet byde velkommen til to nye kollegaer - Julia Wagner og Sina Eck. Vi har pr. 1. juli ikke nogen ledige stillinger. Vi opfordrer dog alle interesserede til at søge uopfordret - eller holde øje med evt. nye opslag på denne side. 

SÆLGER 
Du er sprogstærk, struktureret og ambitiøs. Du skriver og taler flydende tysk - og gerne hollandsk eller fransk. Engelsk og dansk på højt niveau tager vi som en selvfølge. Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig en god teamplayer. Som Travel Consultant er du parat til at tage ansvar for bookinger, bekræftelser, kundepleje, service og udstedelse af rejsepapirer. Du vil hurtigt blive fortrolig med at udarbejde tilbud til vores professionelle samarbejdspartnere, lave research på specialrejser, nye produkter m.m. 

Hvis du har erfaring fra incoming branchen – eller har godt kendskab til Skandinavien - vil du hurtigt kunne få ansvar for dine egne Key Accounts og komme til at arbejde som Key Account Manager. Du vil i så fald hurtigt komme til at tage selvstændigt på kundebesøg og messer i udlandet og således kunne etablere samarbejde med nye partnere og være med til at åbne nye markeder.

For alle ansøgere gælder det, at du skal være struktureret, servicemindet og ambitiøs – og gerne have en god portion humor: Derudover går vi efter stærke teamplayers. Kreativitet og produktudvikling er vore kendetegn, så du skal være innovativ og udviklingsorienteret. Vi arbejder til stadighed på at fremme en dynamisk proces og en forandringsparathed, hvor vi udvikler vore medarbejdere – og vore medarbejdere udvikler os. Husk i din ansøgning at begrunde, hvorfor vi lige præcis skal vælge at ansætte dig? Hvad kan du tilføre NORDIC TOURS af nye kompetencer?

Ansøgninger sendes til vice.adm. Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer. 
Ansøgningsfrist   Vi har p.t. ingen ledige stillinger - men send gerne en uopfordret ansøgning, hvis det nu lige er dig, vi står og mangler - uden at vide det!