Vi har brug for stærke individualister....
..og gode teamplayers
Sammen er vi et stærkt team!

FORNYET OPSLAG - ER DU VORES NYE TRAVEL CONSULTANT? 

NORDIC TOURS er en af Europas dynamiske incoming specialister til de nordiske lande. Der er gang i butikken! Du kan nu blive del af et spændende internationalt team i attraktivt kontormiljø i Århus. Vi har p.t. 38 fastansatte medarbejdere - de fleste på kontoret i Aarhus. Vi er stolte over vore medarbejdere - og sætter en ære i at være en god arbejdsplads! Her til efteråret sætter vi gang i en ny ansøgningsrunde - vi har brug for et par sprogstærke og servicemindede kollegaer - meget gerne med brancheerfaring eller kendskab til Skandinavien.  Vi har i oktober sagt velkommen til vores første nye kollega Helene - skal du være den næste?

SÆLGER / TRAVEL CONSULTANT
Du er sprogstærk, struktureret og ambitiøs. Du skriver og taler flydende tysk. Engelsk og dansk på højt niveau tager vi som en selvfølge - og meget gerne med solidt kendskab også til fransk eller hollandsk. Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig en god teamplayer. Du er parat til at tage ansvar for bookinger, tilbud, bekræftelser, kundepleje, service og udstedelse af rejsepapirer. Du vil hurtigt blive fortrolig med at udarbejde tilbud til vores professionelle samarbejdspartnere, lave research på specialrejser, nye produkter m.m. Endvidere kan du deltager i messer og kundebesøg i ind- og udland, måske kan du endda være med til at åbne nye markeder eller etablere samarbejde med nye partnere. 

Nye medarbejdere ansættes som Travel Consultants og får en solid oplæring i Incomingbranchen. Hvis du allerede har relevant erfaring fra incomingbranchen, kan du blive ansat som Key Account Manager og få et større ansvar fra starten. 

For alle ansøgere gælder det, at du skal være struktureret, servicemindet og ambitiøs – og gerne have en god portion humor: Derudover går vi efter stærke teamplayers. Kreativitet og produktudvikling er vore kendetegn, så du skal være innovativ og udviklingsorienteret. Vi arbejder til stadighed på at fremme en dynamisk proces og en forandringsparathed, hvor vi udvikler vore medarbejdere – og vore medarbejdere udvikler os. Husk i din ansøgning at begrunde, hvorfor vi lige præcis skal vælge at ansætte dig? Hvad kan du tilføre NORDIC TOURS af nye kompetencer?

Ansøgninger sendes til vice.adm. Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt relevante udtalelser og eksamenspapirer. 
Ansøgningsfrist: 15. november. Ansættelse gerne pr. 2. januar eller senest 1. februar.