Vi har brug for stærke individualister....
..og gode teamplayers
Sammen er vi et stærkt team!

DER ER STADIG 2-3 SPÆNDENDE JOBS   

NORDIC TOURS er en af Europas dynamiske incoming specialister til de nordiske lande. Der er gang i butikken! Du kan nu blive del af et spændende internationalt team på 40 medarbejdere i attraktivt kontormiljø i Frichsparken i Aarhus. 
Vi er stolte over vore medarbejdere - og sætter en ære i at være en god arbejdsplads. Vi har endnu et par stillinger ledige! Måske er det dig vi mangler?

 

SÆLGER/REJSEKONSULENT

Er du vores nye dynamiske rejsekonsulent? 
Vi får inden efteråret brug for endnu en ny kollega til vores gruppeafdeling. Du må meget gerne have branceerfaring. 

Du er sprogstærk, struktureret og ambitiøs. Du skriver og taler flydende tysk - og gerne fransk eller hollandsk. Engelsk og dansk på højt niveau tager vi som en selvfølge. Du kan arbejde selvstændigt og er samtidig en god teamplayer. Som Travel Consultant er du parat til at tage ansvar for bookinger, bekræftelser, kundepleje, service og udstedelse af rejsepapirer. Du vil hurtigt blive fortrolig med at udarbejde tilbud til vores professionelle samarbejdspartnere, lave research på specialrejser, nye produkter m.m. 

Hvis du har erfaring fra incoming branchen, vil du hurtigt kunne få ansvar for dine egne Key Accounts og komme til at arbejde som Key Account Manager. Du vil i så fald hurtigt komme til at tage selvstændigt på kundebesøg og messer i udlandet og således kunne etablere samarbejde med nye partnere og være med til at åbne nye markeder.

Du skal være struktureret, servicemindet og ambitiøs – og gerne have en god portion humor: Derudover går vi efter stærke teamplayers. Kreativitet og produktudvikling er vore kendetegn, så du skal være innovativ og udviklingsorienteret. Vi arbejder til stadighed på at fremme en dynamisk proces og en forandringsparathed, hvor vi udvikler vore medarbejdere – og vore medarbejdere udvikler os. Husk i din ansøgning at begrunde, hvorfor vi lige præcis skal vælge at ansætte dig? Hvad kan du tilføre NORDIC TOURS af nye kompetencer?
 
Kørekort:         B til almindelig bil,

Ansøgning:     sendes til økonomichef Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt CV samt relevante udtalelser og eksamenspapirer. Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til Marianne Duus på tlf. 8932 1112
Frist:                16. juli. Ansættelsesstart gerne pr. 1. september. 


ØKONOMI MEDARBEJDER   

Er du vores nye controller med flair for HR?
Vi søger en Controller med reference til økonomichefen. Du vil engageret indgå i et velfungerende økonomiteam, bestående af yderligere to Senior Accountant Managers.

Du vil få ansvaret for følgende opgaver: Debitorstyring, kontrol af interne dækningsbidrag, ansvar for kontrol af færgefakturaer, kontrol af kreditorfakturaer og varetage bogføringen heraf, indberetning af statistik samt ajourføring af timeregnskab for medarbejderne. Sammen med økonomiteamet vil du derudover løse opgaver som afstemning af konti samt bogføring for vort datterselskab. 

Vi tilbyder: Alsidigt job i et spændende rejsebureau. Et godt og aktivt arbejdsmiljø. Løn efter kvalifikationer, flekstid samt pensions- og forsikringsordning. En stilling du selv kan være med til at præge.

Personlige egenskaber:  Som medarbejder er du dygtig til tal, initiativrig, ansvarsfuld, god til at arbejde selvstændigt, har overblik og er struktureret, pligtopfyldende og ordensmenneske. Du har bogholderimæssig erfaring. Du trives i et job, hvor du får flere forskellige opgaver. Du er god til at arbejde sammen med andre. Du kan kommunikere på engelsk - både i skrift og tale, og har god IT forståelse. NORDIC TOURS A/S bruger NAV2015. Som person er du udadvendt, energisk og positiv, og du forstår at yde en rigtig god service både internt og eksternt, selvom der er travlt. 

Ansøgning:     sendes til økonomichef Marianne Duus md@nordictours.dk vedlagt CV samt relevante udtalelser og eksamenspapirer. Evt. spørgsmål til stillingen kan rettes til Marianne Duus på tlf. 8932 1112
Frist:                16. juli. Ansættelsesstart gerne senest 1. september.