Inspireret?

Vores rejsespecialister hjælper gerne med at planlægge og skræddersy en spændende rejse til Nordnorge, der passer til jeres kunders ønsker og behov.
Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på telefon +45 70 22 32 22 eller email nordic@nordictours.dk
 
Ellers tag et kig på vores aktuelle tilbud til Nordkap, hvor vi tilbyder en 7 dages rejse til en helt formidabel pris. Vi har stadig enkelte afrejseterminer ledige.
Læs mere her

NORDIC TOURS - On Top of the World


Hvert andet år arrangeres der en fælles studietur for alle NORDIC TOURS ansatte. En sådan tur bidrager ikke alene til vores interne sociale sammenhold, men har også stor betydning for den service, vi kan tilbyde vores kunder. Ved at være ”ude i marken” bliver vi endnu skarpere på destinationerne og de muligheder der byder sig. Dermed kan vi i højere grad tilbyde dybdegående rådgivning og skræddersy rejser præcist efter kundens individuelle behov. 
 
Med afgang fra Aarhus lufthavn og efter et kort ophold i Oslo lufthavn fløj vi til Alta, hvor vores rejsebus ventede os. Turens første mål var Nordkap, hvor vi hvert år arrangerer mange rejser til. Med udsigt over ishavet bed den første vinterkulde lidt i kinderne, men oplevelsen på klippen og i Nordkaphallen var helt fantastisk, og vil sent gå i glemmebogen.
 
Nordkap bød også på kongekrabber, og et indblik i de forskellige oplevelsesmuligheder en Kongekrabbesafari kan indehold. Vi besøgte hoteller i området samt hoteller placeret på vores rejserute gennem Nordnorge.  Efter en overnatning i Honningsvåg fortsatte turen mod verdens nordligste by Hammerfest. Her havde vi en rundvisning hos Isbjørneklubben, som fortæller den spændende historie om de modige polarforskere, der ofte startede deres polareventyr ud fra netop Hammerfest havn. 
 
Dagen derpå kørte vi mod Alta, hvor vi besøgte Nordlyskatedralen. I Alta, som også kaldes for Nordlysbyen, er der gode muligheder for at opleve det magiske nordlys i vinterhalvåret. Det var endda også her, at verdens første nordlysobservatorium blev bygget tilbage i år 1899. Efter en præsentation af adskillige spændende udendørsaktiviteter i området omkring Alta fortsatte vi på en utrolig flot køretur ud mod Øksfjord, hvorfra vi skulle ombord på Hurtigruten og sejle videre sydpå til Tromsø. Vi ankom i Tromsø kort før midnat, og sluttede dagen af med midnatskoncert i Ishavskatedralen. 

På studieturens sidste dag besøgte vi en samisk lejr i nærheden af Tromsø. Samlet rundt om lejrbålet i lavvuen fortalte den lokale samiske rensdyrs hyrde historier om livet som samer, viste kulturelle artefakter og fremførte den traditionelle samiske sang joik. Ligeledes blev der serveret et traditionelt samisk måltid, hvilket var en fantastisk afslutning på en god og lærerig tur.