PAKKEN INDEHOLDER

  • 3 overnatninger med halvpension på Holiday Inn Brighton Seafront eller lig
  • Færge Calais-Dover-Calais
  • Entré Royal Pavilion Brighton

TILLÆG

  • Enkeltværelsestillæg 
  • Entré Hever Castle & Gardens 

AFREJSE

  • på forespørgsel


Sydlandsk stemning i England

4 dages opholdsrejse
Vor specialpris starter fra  


1.660,- DKK

SEND FORESPØRGSEL


Brighton ved den engelske sydkyst ligger bare 1,5 times kørsel fra London. Byen byder på en afvekslende blanding af kultur, shopping, underholdning  og strandliv. Englænderne selv elsker Brighton - det er både en populær badeby og også en elsket avantgarde-kunstner by. Nyd den friske havluft og den næsten sydlandske stemning. 

Brighton er værd at besøge på alle årstider, da byen altid byder på interessante ting at tage sig til. Byen ved havet har noget for enhver besøgende med masser af seværdigheder, hyggelige smågader - the Lanes, som man bør udforske. Vi foreslår 3 overnatninger i Brighton området - så har Jeres gæster 2 hele dage på stedet.
 
Hovedattraktionen er promenaden Brighton Pier. En blanding af forskellige forlystelser og caféer og restauranter, bygget ud på en mole ved havnepromenaden. Et smukt sted at nyde solnedgangen. Stedet emmer af atmosfære og der dufter forførende af brændte mandler og klassikeren Fish & Chips! Tag del i det farverige og festlige liv.  
 
Derudover anbefales også et besøg i det royale eventyrpalads Royal Pavillon. Tag en spadseretur gennem de snoede gader The Lanes. Brighton er en populær og kendt by - den bør I tilbyde Jeres gæster!
 
 
Brighton Pier
Royal Pavillon