PAKKEN INDEHOLDER:
  • 2 overnatninger i familieværelse på Scandic Hvidovre inkl. morgenmad
TILLÆG:
Centrum hotel Steel House. Overnatning inkl. morgenmad
  • 2 voksne/1 barn 330,- DKK per værelse  
  • 2 voksne/2 børn 440,- DKK per værelse
For flere informationer kontakt:

Sandie Thomsen
st@nordictours.dk
Visit Copenhagen / Ty Stange

Familiesjov i København - FIT TILBUD

Specielle familie priser i perioden 01.05.-30.09.19:
3 dage/2 nætter
2 voksne/2 børn eller 2 voksne/1 barn

2.220 DKK per værelse

København er den perfekte destination for børnefamilier. Området byder på sjove aktiviteter, hvor alle i familien kan være med, og have det sjovt. I denne smuttur til København har vi sørget for plads, på det skønne familiehotel Scandic Hvidovre. Hotellet er blot 9 km fra centrum, men med masser af mulighed for offentlig transport. Hotellet byder også på gratis parkering. Så efterlad blot bilen ved hotellet, og tag en af de mange transportmuligheder ind til centrum. 
Scandic Hvidovre er det perfekte familiehotel – med familievenlige værelser, legerum til de små og indendørs pool, så behøver man næsten ikke at forlade hotellet. Det giver forældrene tid til at slappe af, mens børnene hygger sig. 
Med en tæt lokation til København centrum er det perfekt for at udforske København og omegn.

Her er 8 oplevelser som vi anbefaler:
 
Tivoli:
Som en af Danmarks mest berømte attraktioner, er Tivoli et must-see når man er i København. Tivoli er et magisk sted med underholdning for alle. Ekstra fortryllende er Tivoli om aften, når mørket har lagt sig, og lysene i parken tændes. Man kan tage en gåtur i den skønne have, prøve de sjove forlystelser eller nyde et godt måltid en af Tivolis restauranter. 
 
Den Blå Planet:
Lidt udenfor København finder I den Blå Planet – Nordeuropas største akvarium. Få fornemmelsen af at være under havets overflade, når I går mellem de eksotiske væsener. Akvariet er opdelt i forskellige områder. Hvert område repræsenterer forskellige dele af det store verdenshav – oceantanken med hammerhajer, koralrevet med farvestrålende fisk og de fem store akvarier, som viser dyrelivet i Afrikas tre største søer. 
 
Rosenborg Slot
Midt i centrum af København står Rosenborg Slot. Det er også her, man finder de danske kronjuveler. Udover at Rosenborg Slot giver et indblik ind i den danske historie, så finder man også mange børneaktiviteter på slottet. Prøv Kongerunden for børn, hvor børnene hjælper Kong Christian med at genfinde sin hukommelse. Løs opgaven og vind en kongelig belønning. Det er gratis for børn, og en sjov måde at lære historie. Rosenborg byder på forskellige sjove børneaktiviteter i løbet af året. 

Bakken
Nord for København finder I Dyrehavsbakken. Det er verdens ældste forlystelsespark, som ofte bliver kaldt for Bakken. Her finder I utallige forlystelser, og underholdning til børn og voksne. I finder også forskellige restauranter og boder, samt forskellige arrangementer hele året. 

Experimentarium
Besøg Experimentarium som er et nyt Science Center. Her finder alverdens finurlige og lærerige oplevelser – som er egnet til hele familien! Det er et unikt besøg, som med garanti byder på helt nye oplevelser. 

Helsingør
Hvis I ønsker at opleve områder uden for København, anbefaler vi Helsingør. Ca. 40 minutter fra jeres hotel, finder I Helsingør, som er verdenskendt for Kronborg Slot og Shakespeares Hamlet. Brug dagen på at udforske byen eller besøg Danmarks Tekniske Museum eller Øresundsakvariet. 

Roskilde
En anden by i området, som vi anbefaler er Roskilde. Kun 25 minutter fra jer hotel, finder I Roskilde. Hvis I er vilde med vikinger og konger, så er Roskilde helt perfekt. Besøg eventuelt Roskilde Domkirke, som også er på UNESCO Verdensarvliste. Vikingeskibsmuseet er også det perfekte sted at bruge dagen. Her kan man blandt andet gå ombord på et rekonstrueret vikingeskib. 
 

 
Den Blå Planet
Visit Denmark / Kim Wyon
Bakken
Experimentarium / David Trood
Visit Denmark / Niclas Jessen
Scandic Hvidovre / Josefine Wekell