PERSONLIGE OPLYSNINGER


NORDIC TOURS A/S behandler alle personoplysninger omhyggeligt og i overensstemmelse med gældende dansk og international lovgivning - herunder også den nye fælleseuropæiske Persondatalovgivning (GDPR) med ikrafttræden 25.5.2018. NORDIC TOURS A/S har udarbejdet en intern Persondatapolitik der beskriver al intern og ekstern datahåndtering. 

Som incomingvirksomhed modtager vi fra vores kunder personoplysninger på deres gæster, med det formål at sikre reservation af hoteller, færger m.m. i forbindelse med en gruppe- eller individuelle rejse. Vi videregiver kun de absolut nødvendige oplysninger til vores leverandører, så de kan foretage korrekt reservation i overensstemmelse med gæsternes ønske. Da vores destinationer befinder sig i EU/EØS zonen, sendes der normalt aldrig oplysninger til tredjelande. Ved evt. undtagelser herfra anvendes EUs standardblanket ved eksport af data.  

Vi opbevarer ingen personoplysning på gæster længere tid end det er nødvendigt - det vil i henhold til Regnskabsloven normalt sige 5 år.    

Alle informationer opbevares trygt og forsvarligt, så de ikke kommer uvedkommende i hænde. Personlige oplysninger sælges eller distribueres aldrig til tredjemand